ПРЕНОС СУТРАШЊЕ СВЕТЕ ЛИТУРГИЈЕ

У сагласности са благословом Епископа ЛОНГИНА и мерама предострожности које је преузела држава Илиној у намери да спречи ширење корона вируса, у нашем Саборном храму служићемо само једну Свету Литургију у присутву само свештеника и појаца. Литугија почиње у 9:30 ујутру. 

У сагласности са благословом Епископа ЛОНГИНА и мерама предострожности које је преузела држава Илиној у намeри да спречи ширење корона вируса, у нашем Саборном храму, сутра, 29. марта, служићемо само једну Свету Литургију и присутву само свештеника и појаца. Литугија почиње у 9:30 ујутру. 

Позивамо све парохијане да прате пренос Свете Литургије путем Facebook, а ако немате FB налог онда посетите нашу веб страницу https://www.serbiancathedral.org/live-stream/ , и молите се заједно са нама узносећи молитве ”од свих и за све” – мислећи и на све вас који у овом околности нисте у могућности да присуствујете. 

Нека Свемилостиви Господ Исус Христос, молитвама Пресвете Богородице и заступништвом Свих Светих, покаже милост целоме свету и сачува нас и од ове пандемије, да нам да заједно и с радошћу усносимо речи Свет Литургије: 

Нека се испуне уста наша хвале твоје, Господе, да певамо славу твоју.јер си нас удостојио да се причестимо светима твојим, божанским, бесмртним и животворним Тајнама; сачувај нас у твојој свешињи, да се сав дан поучавамо правди твојој. Алилуја, Алилуја, Алилуја.

Share Button